Бойко Рашко и Асен Василев ще бъдат призовани на разпит,

...
Бойко Рашко и Асен Василев ще бъдат призовани на разпит,
Коментари Харесай

Призовават на разпит Бойко Рашков и Асен Василев

Бойко Рашко и Асен Василев ще бъдат призовани на разпит, нужно е да чуем и тяхната версия. Това сподели представителят на Софийската градска прокуратура прокурор Десислава Петрова във връзка свадите в организация " Митници ".

Живко Коцев самичък изиска да даде информация откакто се е съветва неведнъж с юрист. 

Нищо не му е обещавано, добави пред Българска национална телевизия прокурор Петрова.

Петрова разяснява и изтеклите фотоси.

Снимките не са изтекли от прокуратурата, само че допускам, че това са фотосите приложени към делото. Никола Ангелкова не се разпознава на теклите фотоси с  Живко Коцев, следва да бъде направена лицево идентификационна експертиза, добави още тя.

Снимката на Коцев с Ангелкова беше публикувана около следствието за незаконна група за пране на пари и контрабанда в митниците, по което бяха арестувани някогашната към този момент шефка на митниците Петя Банкова и Марин Димитров и синът му Стефан. След това пък Коцев беше махленски за връзки с Димитрови, като бяха оповестени и негови фотосите с двамата мъже, и въпреки първо да даде показания като очевидец, по-късно беше притеглен като обвинен и освободен от поста.

" Приятелката на Стефан Димитров го разказа като отрит човек, който обича да обявява познанствата си. Стана ясно, че е имало диалог сред него и  Петя Банкова, която го предизвестила да бъде по-обран и да не дава толкоз необятна изява на тяхното другарство ", добави Петрова.

Ще бъдат разпитани още очевидци. Говорим за действителна битка с корупцията, сподели още тя.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР