БОСТЪН (AP) — Онлайн търговец на дребно eBay Inc., ще

...
БОСТЪН (AP) — Онлайн търговец на дребно eBay Inc., ще
Коментари Харесай

Федералните обвиняват eBay за служители, които са изпратили живи паяци и хлебарки, за да се съчетаят; компания ще плати $3 милиона

БОСТЪН (AP) — Онлайн търговец на дребно eBay Inc., ще заплати $3 милиона санкция за разрешаване на наказателни обвинявания за акция за тормоз, водена от чиновници, които изпращат живи паяци, хлебарки и други смущаващи предмети на домът на двойка от Масачузетс, съгласно правосъдни документи, подадени в четвъртък.

Министерството на правораздаването упрекна eBay в престъпна информация за гонене, манипулиране на очевидци и възпрепятстване на правораздаването. Служителите към този момент бяха преследвани в огромната скица за заплашване на Давид и Ина Щайнер преди повече от три години. Двойката сътвори онлайн бюлетин, наименуван EcommerceBytes, който разстрои ръководителите на eBay с отразяването си.

EBay е сключил съглашение за отсрочено наказателно гонене, което може да докара до отменяне на обвиняванията против компанията със седалище в Калифорния, в случай че тя съблюдава избрани условия, съгласно американската прокуратура в Масачузетс.

„ EBay взе участие в безусловно ужасяващо незаконно държание....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР