Боряна Калейн ще пропусне държавното първенство по художествена гимнастика, категория

...
Боряна Калейн ще пропусне държавното първенство по художествена гимнастика, категория
Коментари Харесай

Боряна Калейн ще пропусне държавното първенство по художествена гимнастика

Боряна Калейн ще пропусне държавното състезание по художествена гимнастика, категория „ Елит “, оповестиха от БФ Художествена гимнастика. Решението е взето от треньорския щаб на националния тим /индивидуално-жени/ и е съобразено с тежката стратегия на гимнастичката и идното й присъединяване на европейското състезание в Будапеща в края на месеца.

Нейното място ще бъде заето от Пресияна Асенова , която е първа запаса от квалификацията, която се организира в Бургас в края на предишния месец. Асенова е съотборничка на Боряна Калейн в клуб Левски-Триадица.

„ По преценка на щаба, Боряна Калейн няма да вземе присъединяване в Държавно състезание категория „ Елит “ /индивидуално/ този уикенд. На грацията ѝ следва присъединяване след две седмици на европейското състезание в Будапеща и предвид на тежката стратегия, която ѝ следва от треньорския екип, взеха решение да вземе отмора преди идните надпревари. На мястото на Калейн по правилник влиза първата запаса от квалификацията във възраст „ дами “ – Пресияна Асенова също от клуб Левски-Триадица “ , написаха от БФХГ в обществените мрежи.

Правителството на Димитър Главчев ще смени още регионални шефове през днешния ден

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР