Борусия Дортмунд може да даде почивка на част от титулярите

...
Борусия Дортмунд може да даде почивка на част от титулярите
Коментари Харесай

Един Терзич прави ротации в състава на Борусия Дортмунд за мача с Аугсбург

Борусия Дортмунд може да даде отмора на част от титулярите си за мача с Аугсбург този уикенд, откакто успеха над Пари Сен Жермен (ПСЖ) в средата на седмицата обезпечи на Германия пето място в Шампионската лига за идващия сезон, сподели треньорът на Дортмунд Един Терзич.

Дортмунд е пети в класирането и с разлика от 12 точки пред шестия Айнтрахт Франкфурт и три оставащи мача, тимът на Терзич има обезпечено място в Шампионската лига и може да се концентрира върху полуфиналния реванш против ПСЖ във вторник, с задатък от 1:0 след първия мач.

" Очевидно ще ни би трябвало сила и прохлада за мача против Аугсбург. Ще създадем ротации в състава както сме правили в предишното, само че ще имаме доста добър тим на терена на следващия ден. Ще помислим за свежестта. Ще помислим и за даването на шансове, защото на следващия ден няма огромен напън слeд осъществяване на минималната цел класиране в Шампионска лига “, сподели Терзич на конференция преди домакинския мач в събота.

Нападателят Себастиен Алер остана на аварийна пейка за домакинската победа против ПСЖ в сряда и ще получи отмора против Аугсбург, само че други, които участваха против парижани, може да се появят на терена, даже и да не е за целия мач.

" Ротацията не значи, че някой въобще няма да играе, а че може да вземе присъединяване в част от мача. Само Себастиен Алер не се усещаше добре на загрявката, няма да рискуваме с него за на следващия ден, само че той е добре за идната седмица. Ако би трябвало да приказваме за мотивирането им да играят пред 81 000 в Бундеслигата против Аугсбург, тогава имаме проблем “, добави треньорът.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР