Борисов ме помоли да прекратя делото БарселонаГейт. Това заявява в

...
Борисов ме помоли да прекратя делото БарселонаГейт. Това заявява в
Коментари Харесай

Гешев: Борисов чрез пощенски гълъби поиска да прекратя Барселонагейт

Борисов ме помоли да приключа делото " БарселонаГейт ". Това декларира в пост някогашният основен прокурор Иван Гешев. Той е оповестен на страницата на политическия му план - Платформа " Граждански Блок ".

" Нали знаете какво е пощенски гълъб? Древните гърци са уведомявали градовете за имената на спечелилите в Олимпийските игри благодарение на гълъби, а римските армии са имали мобилни гълъбарници.  А знаете ли по какъв начин политическото изтощение ги употребява? Получих покана от Борисов посредством " пощенски гълъби " – депутати в Парламентарната група на ГЕРБ да приключа " БарселонаГейт ", написа Гешев.

Когато отказал последвали атентатът и отстраняването му. 
" По думите на министър Славов очевидно задачата на политиците е основният прокурор да стартира да се държи обичайно. А не ръководената от него прокуратура да ги проверява. Това води до един извод - Политическите партии са изчерпани. Единственият метод жителите да си върнат властта е посредством дейното им присъединяване в политическия развой.

Затова от " Граждански блок " поискахме анулация на член 12, алинея 2 от Конституцията, който не разрешава на сдруженията да се ангажират с политика ", написа още някогашният основен прокурор.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР