Бони е от певиците, които са на върха още от

...
Бони е от певиците, които са на върха още от
Коментари Харесай

Фолк легендата и участничка в „Хелс Китчън“ Бони: В пандемията така се налях, че се изплаших от огледалото

Бони е от певиците, които са на върха още от 90-те години. Освен с песни, тя очарова почитателите си и с актьорски изяви. Тази пролет пък певицата е участник в телевизионното риалити „ Хелс Китчън “, където показва освен кулинарния си гений, а и качествата си да води словесни войни с всеки, който си разреши да я предизвика.

 

Категорична е, че макар напрежението в „ Хелс Китчън “, се усеща прелестно, а и е щастлива, че има опцията да се запознае персонално с началник Виктор Ангелов, което е нейна сбъдната фантазия. Твърди, че влезнала в кулинарното шоу, с цел да провокира и изпита себе си, да види къде стои тя като човек и его, на какво духовно равнище е и дали се е трансформирала през годините.

 

Категорична е, че гневните реакции на началник Ангелов не я тормозят, само че за жалост има напрежение сред нея и един от участниците в риалитито. На този стадий обаче Бони отхвърля да навлиза в детайлности. Споделя единствено, че са стигнали до вербален конфликт и въпросният човек е като енергиен върколак.

В никакъв случай не се вижда като победител в звездния тим и акцентира, че не е влезнала в предаването, с цел да се бори за победа. Признава, че се е учила да готви от баба си Бонка, на която е кръстена. Като дете непрекъснато била към нея. Закърмена е с обичайната българска кухня – баници, пити, мекици, мусаки, пълнени чушки и други Не ги употребява обаче постоянно, защото се грижи за фигурата си. Често прави фастинги, а и се старае да се храни разделно, не пие газирано и алкохол, заобикаля пържените храни. Освен това спортува и върви доста пеш.

Сега тя предава опита в готварството на щерка си. Категорична е, че прекомерно екзотичната храна като печени хлебарки да вземем за пример, не й е по усета.

 

Два пъти е имала проблеми с тежестта – единият път, когато влезнала да ражда щерка си и вторият – по време на пандемията.

 

Смята, че би било прелестно, в случай че получи нови благоприятни условия за изява като актриса в сериал. Приема тези й изяви като опит, с който провокира себе си. Твърди, че се усеща най-добре, когато тежи 60 кг.

Въпреки множеството ухажори към нея, към момента няма житейски сътрудник след последната й връзка отпреди 9 години.

 

Не изпитва нищо към някогашния си мъж, който е и татко на щерка й, само че признава, че от дълго време двете нито са го чували, нито са го виждали. Твърди, че с най-голямо наслаждение би станала баба. Наскоро си говорили с щерка й, която я уверила, че до 25-та си година към този момент ще е майка.

 

Предвид зачестилите провинения на някои от сътрудниците й зад кормилото, Бони е безапелационна, че всеки би трябвало да е задоволително виновен, че след приложимост на алкохол да не сяда зад кормилото. Тя самата като водач постоянно се е стремяла да съблюдава разпоредбите за придвижване по пътищата. Никога не е била обожател на високите скорости.

 

Въпреки множеството сложни моменти в персонален проект, Бони постоянно е успявала да се оправи с помощта на вярата  и любовта на околните й. Позитивен човек е, радва се на живота и на това, че обичаните й хора са добре. Най-трудно й било при загубата на родителите й. След гибелта на майка й в продължение на цели 3 години била в потрес и даже й се губят моменти.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР