БОКА РЕЙТЪН, Флорида (AP) — Айзая Остин никога не е

...
БОКА РЕЙТЪН, Флорида (AP) — Айзая Остин никога не е
Коментари Харесай

FAU наема Айзая Остин, чиито мачове в НБА бяха дерайлирани, като помощник-треньор

БОКА РЕЙТЪН, Флорида (AP) — Айзая Остин в никакъв случай не е желал да стане треньор. И в този момент той вижда това като свое предопределение.

Бившият център Бейлър - чиито проекти да играе в НБА бяха осуетени, когато през 2014 година беше диагностициран със синдром на Марфан - беше показан в петък като помощник-треньор на нов щаба на треньора Джон Джакус във Флорида Атлантик.

Това е първата същинска опция за треньор за 7-футовия Остин, който прекара последните няколко години в НБА, без да играе в лигата. Той има дълга връзка с Джакус от дните си в Бейлър и не можа да каже „ не “, когато беше поканен да се причисли към този личен състав.

„ Имам пристрастеност да давам, а не да получавам “, сподели Остин. „ И това ще ми даде опция да върна на играта това, което тя ми даде. Това е нещо като сребърна подплата за живота ми сега. “

Остин е третият помощник, нает от FAU да работи с Джакус, който беше нает предишния месец да замести Дъсти Мей — който напусна Бухалите след шест години за Мичиган....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР