Богота бе предпоследната спирка от южноамериканското турне на Рафаел Надал.

...
Богота бе предпоследната спирка от южноамериканското турне на Рафаел Надал.
Коментари Харесай

Надал: Надявам се един ден да се върна в Богота с Федерер


Богота бе предпоследната спирка от южноамериканското турне на Рафаел Надал. Испанецът победи Каспър Рууд, а локалните почитатели непрекъснато се забавляваха на трибуните. След дуела обаче Матадора откри метод да увеличи ентусиазма на публиката даже още повече.

Той напомни желанието на Роджър Федерер от преди няколко години да изиграе показателен мач в Богота. Това обаче не се случи поради обстановката в страната и наложеният от управляващите вечерен час. Надал изрази вяра, че двамата с Маестрото ще дойдат в колумбийската столица в близко бъдеще.

„ Знам, че преди няколко години мой добър другар на име Роджър имаше желание да пристигна, само че за жалост обстановката беше комплицирана и това не се случи. Той доста пъти ми е казвал какъв брой мнго му се желае да играе в Колумбия и се надявам, че някой ден ще се върна дружно с него “ – сподели след мача рекордьорът по трофеи от Големия шлем.

Последната спирка от южноамериканското турне на Надал ще бъде Мексико Сити, където двамата с Рууд ще играят на следващия ден (1 декември). След това испанецът ще се прибере вкъщи за няколко седмици, преди да се насочи към Австралия за започващия на 29 декември United Cup.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР