Блогърът Едмонд Барсегян от САЩ катастрофира със своя суперавтомобил McLaren

...
Блогърът Едмонд Барсегян от САЩ катастрофира със своя суперавтомобил McLaren
Коментари Харесай

Искал да се похвали: блогър катастрофира със спортна кола за 1,4 млн. долара

Блогърът Едмонд Барсегян от Съединени американски щати катастрофира със своя суперавтомобил McLaren Senna за 1,4 милиона $ незабавно след покупката. 

Мъжът желал да покаже пред приятелите си опциите на новата кола, само че изгубил надзор над ръководството, пише The Sun.

Преди това към блогъра се беше събрала въодушевена навалица, която наблюдаваше по какъв начин мъж в скъпа кола се пробва да направи маневра, въртейки се на място. Кадри, оповестени в обществените мрежи, демонстрират по какъв начин той се пробва да набере скорост и по-късно се блъска в близката постройка.
 Блогър катастрофира с McLaren Senna за 1,3 милиона паунда, известен блогър, McLaren Senna, спортна кола, скъпа кола, кола, странности, случай, случай Снимка: X (Twitter)
На видеото се виждат съществени вреди по предната част на автомобила. По-късно Барсегян удостовери, че е карал новата си Сена по време на случая. Той се извини в профила си в Instagram, като сподели, че видеото му е станало вирусно заради неправилни аргументи.

" Аз съм единствено човек, тъй че да, боли. Хареса ми тази кола, само че ще я преодолея. Единственото нещо, което ме разстройва най-вече, е, че се случи на публичен път ", написа той. 

Американецът Барсегян закупил колата напълно неотдавна. Само преди 7 дни той разгласява видео, на което демонстрира новата си играчка. Видеото демонстрира по какъв начин той превзема това, което наподобява е същата Сена, форсира я до големи скорости по публични пътища и я разказва като „ извънредно бърза “.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР