Благотворително авто-мото шоу в подкрепа на болна жена от Търговище

...
Благотворително авто-мото шоу в подкрепа на болна жена от Търговище
Коментари Харесай

В подкрепа на болна жена: Организират благотворително авто-мото шоу на летище Буховци

Благотворително авто-мото шоу в поддръжка на болна жена от Търговище се провежда на летище Буховци . Мотото на проявата, която ще събере хора от близо и надалеч, е „ Заедно за Дидка “, заяви Кирил Кирчев – един от уредниците. 

Подкрепата е за Диляна Красимирова Драганова на 49 години от Търговище . Жената е диагностицирана със недоброкачествен рак на стомаха. Заболяването е намерено при започване на ноември и младата жена се нуждае и към този момент е почнала лекуване в Турция. Процедурите ще костват 45 750 евро, съгласно условията на медиците в клиниката. Сумата е непостижима за фамилията на Диляна, изясни пред братовчедка ѝ Станислава Димитрова. 

Затова съидейници вземат решение да ги поддържат, стъпвайки на опит от предни сходни мероприятия. Те се надяват да срещнат поддръжката на феновете на високите скорости и мощните чувства. Хубавото е, че ползата към събитието е огромен – имаме позвънявания от цялата страна. Надяваме се и времето да е с нас, сподели още Кирчев. 

На 10 декември край Буховци се о чаква да дойдат водачи от страната. Ще има дрифт – такси, което ще транспортира пасажери, които търсят мощни прекарвания, още веднъж благотворително. Сред другите прояви е кар-аудио колекция, обясниха уредниците. Входната такса ще бъде 10 лв., против които на всеки ще бъде сложена цветна гривна. Отделно от това, на входа ще има кутия за доброволни дарения на по-големи суми.

Припомня ме, че през септември още веднъж на летището край търговищкото село бе проведена сходна благотворителна самодейност. Тогава бяха събрани над 26 000 лв. за две благотворителни дела.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР