Бизнес образованието претърпя значителна трансформация през последните години и това

...
Бизнес образованието претърпя значителна трансформация през последните години и това
Коментари Харесай

Испанското IE Business School запазва титлата си като най-добър онлайн доставчик на MBA

Бизнес образованието претърпя забележителна промяна през последните години и това не е по-различно за MBA, предоставяни онлайн. Прилагането на напреднали технологии и по-специализираното образователно преживяване трансформират бранша, само че преимущества като еластичност, по-ниска цена и по-добър баланс сред професионалния и персоналния живот спрямо обичайна MBA притеглят студенти.

За втора поредна година IE Business School в Испания е преди всичко в класацията на Financial Times за онлайн MBA. Факторите, които му помогнаха да резервира челната си позиция, включват високия дял на интернационалните студенти, разнообразието от браншове, в които студентите са работили, когато са признати, и интернационалната подвижност на възпитаниците.

Завършилите похвалиха многообразието от студенти на IE, което способства за техните на практика бизнес умения, личностно израстване и управнически качества. Училището в Мадрид също беше класирано на второ място за даване на стратегия, онлайн взаимодейств...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР