Бившият треньор на ЦСКА Ангел Червенков сподели пред Мач Телеграф

...
Бившият треньор на ЦСКА Ангел Червенков сподели пред Мач Телеграф
Коментари Харесай

Червенков: ЦСКА има по-голям потенциал от Ботев и може да обърне мача за Купата

Бившият треньор на ЦСКА Ангел Червенков показа пред " Мач Телеграф " коментара си за провалянето на ЦСКА от Ботев Пд за Купата с 0:1 в София. Той съобщи, че " армейците " имат късмет да извърнат мача на " Колежа ", само че няма да е по никакъв начин елементарно.
 Матиас Фаетон ще играе на обичаната си позиция против Арда
Матиас Фаетон ще играе на обичаната си позиция против Арда

След тактическите промени на Стамен Белчев

" Реално видяно на ЦСКА капацитетът е по-голям от този на Ботев Пд и може да се обърне резултатът. Ще бъде по-трудно, тъй като домакините ще имат огромна поддръжка от трибуните. Плюс това чакам там да забележим едно тактическо надхитряне. Всичко е допустимо да се случи. Авансът не е огромен, с цел да не може да се обърне, само че всичко зависи от футболистите. Абсолютно всичко може да се случи в този мач. Фернандо Каранга отсъстваше, тъй като е контузен. Има задоволително футболисти, които могат да го заменят. Не знам дали ще е на линия за реванша ", стартира Червенков.

" Стамен Белчев познава добре тима. Той е водил тима и е наясно каква е ситуацията. С две ръце съм " За " ЦСКА да бъде воден от българин. Имаме много кадърни треньори в България и не трябва да ги подценяваме. Стамен е човек, който е работил с управлението и до неотдавна водеше втория отбор. Най-нормално беше да му се гласоподава доверие на него. Пожелавам му триумф! Дано успее да вдигне момчетата. Сега следва мач с Арда в Кърджали. Те не се намират в най-хубавото си положение. Дори и след промяната на треньора. Не виждаме изключително доста положителни резултати, само че в Кърджали е мъчно да се играе. Всичко зависи от моментното положение и настройката на тимовете. Ще бъде забавно. Ключът към успеха е една по-активна игра и повече предпочитание и воля за триумф. Дано да го покажат и да вземат трите точки.

Не са приятни резултатите от последните два мача. От позиция и на мотивация и упоритости. Тези резултати не устройват почитателите, които демонстрират сериозна поддръжка, а в един миг се разочарова. ЦСКА би трябвало да направи всичко допустимо, с цел да вземе Купата на България. Това е най-прекият път към евротурнирите. Второто място в класирането може да се загуби, а и третото даже. Освен това, при извоювана Купа на България тимът ще играе в Лига Европа ", приключи Червенков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР