Бившият президент Тръмп във вторник подкрепи бизнесмена и предприемача Ерик

...
Бившият президент Тръмп във вторник подкрепи бизнесмена и предприемача Ерик
Коментари Харесай

Тръмп подкрепя републиканския бизнесмен, който иска да промени мястото в Сената на Уисконсин: `Излезте и спечелете`

Бившият президент Тръмп във вторник поддържа предприемача и бизнесмена Ерик Ховде – републиканският претендент, който съгласно Тръмп е най-способен да смъкна сенатор Тами Болдуин, D-Wis., на изборите за Сенат на Съединени американски щати по-късно тази година.

Коментарите на Тръмп, хипотетичният претендент за президент на Републиканската партия за 2024 година, пристигнаха по време на посещаване на някогашния президент в Грийн Бей, Уисконсин, за избирателен протест.

Описвайки Ховде като „ човек, който се оправя в действителност добре “ и е „ съвсем еднакъв в анкетите “, Тръмп похвали Кандидат на Републиканската партия по време на пътуването му до щата Язовец.

„ Той е хубав демон, преди малко го срещнах зад кулисите “, сподели Тръмп пред тълпата на Ховде. „ Красива брачна половинка, красиво семейство. “

Бившият президент Тръмп поддържа предприемача и бизнесмен Ерик Ховде – републиканският претендент, който съгласно Тръмп е най-способен да смъкна сенатор Тами Болдуин, D-Wis., през ноември. (Getty Images/File)

„ Срещнах Ерик и изследвах Ерик, тъй като би трябвало да го разберем вярно. [Той] се състезава против някои доста положителни хора, в действителност, само че аз го разгледах и те ще имат други благоприятни условия. Ерик, давам ти моето цялостно и цялостно утвърждение, тъй че излез и завоюва ", добави Тръмп.

В изказване за Fox News Digital, Ховде, който ще се появи в бюлетината за първичните избори на Републиканската партия в Уисконсин на 13 август, означи, че ще са нужни всички старания, с цел да се победи Болдуин през ноември.

" Уисконсин е най-големият изменчив щат в страната и несполучливият връх на сенатор Болдуин като гумен щемпел за пагубните политики на Байдън ще бъде в бюлетината тази есен “, написа Ховде. „ Ще отнеме всички старания, с цел да спечелим през ноември, и ние построяваме мощна коалиция, с цел да свършим работата. “

Ховде, който преди този момент поддържа Тръмп за президент, публично започва своя наддаване против Болдуин през февруари, като сподели, че „ Америка се изплъзва “ и „ всичко върви в неверната посока. “

Ерик Ховде, републикански претендент за Сената на Съединени американски щати от Уисконсин, идва на протест, проведен от някогашен президент Тръмп в Грийн Бей, Уисконсин, на 2 април 2024 година (Скот Олсън/Гети изображения)

Това е на Ховде; той се кандидатира през 2012 година, само че загуби на първичните избори на Републиканската партия от някогашния губернатор Томи Томпсън. Болдуин завоюва изборите същата година и в този момент се бори за трети мандат в щата на бойното поле.

Преизбирането на Болдуин за трети мандат е от решаващо значение за запазването на очакванията на демократите надзор на болшинството в Сената. 23 места в Сената през ноември, в това число две, държани от самостоятелни, които се срещат с демократите. Това се съпоставя с 11 места, които републиканците се надяват да запазят в колоната си.

Кампанията на Болдуин назова Ховде „ мегамилионер без връзка “ в имейл за набиране на средства, изпратен минути откакто уебсайтът на акцията му започва, и предложи че ще поддържа дневния ред на водача на малцинството в Сената, в случай че бъде определен.

Sen. Тами Болдуин, D-Wis., се кандидатира за трети мандат. (Al Drago/Bloomberg посредством Getty Images/File)

„ Hovde би дал своя вот за приемане на национална възбрана на абортите, повишение на налозите върху работещите фамилии и възрастните хора в същото време редуцира общественото обезпечаване и Medicare и анулира Закона за налични грижи “, сподели настрана представителят на Демократическата партия на Уисконсин Арик Уолк. половин дузина други републиканци, които търсят номинацията на партията.

Асошиейтед прес способства за този отчет.

Кайл Морис отразява политиката за Fox News. Съвети за истории могат да се изпращат по имейл и на X: @RealKyleMorris.

Източник: foxnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР