Бившият офицер от американската армия Алекс Колиър заяви, че негова

...
Бившият офицер от американската армия Алекс Колиър заяви, че негова
Коментари Харесай

Бивш военен : Във Вселената има 135 милиарда души

Бившият офицер от американската войска Алекс Колиър съобщи, че негова среща с извънземни повдига въпроси за историята на Вселената и генетичните връзки с незнайни раси, написа.

Колиър твърди, че през 80-те години на предишния век той се срещнал с две „ синкави “ извънземни от Андромеда на име Виси и Мороанеус, за които се твърди, че са имали невероятни знания за Вселената и човешкия живот. Виси бил на възраст към 43 000 години, а Мороанеус на към 1700. Колиър упорства, че даже е качен на галактически транспортен съд, където е прекарал три месеца с тях.

Бившият боен разказва момента, в който съгласно него са му сложили специфичен колан и шапка, след което следил предходните си животи на мониторите на кораба. Казва още, че извънземни са му споделили, че Вселената е основана преди 21 милиарда години и съдържа повече от 135 милиарда души.

„ Имаше един „ човек “, който беше висок над 2 метра със светлосиня кожа и физически съвършен. Всичко, което мога да ви кажа, е, че мигновено разбрах кои са тези хора и че не се опасявам от нищо и че незабавно ги обикнах. Причината да дойдат да ме видят е, че генетично фамилията ми е при тях и историята, която ми описаха, е, че преди 62 000 години съм бил тук като част от експедиция. Опитал съм се да разреша спор сред две други извънземни раси и съм бил погубен, което ме кара да се възродявам на Земята ", разказв Колиър.

След като му е споделена тайната на Вселената, му е казано: „ Ако това е същинската природа на нашата Вселена и по какъв начин работи, тогава би трябвало да осъзнаем, че има освен това за нас, защото ние също сме свързани с този развой и на повече равнища ".

Колиър признава, че сходни изказвания повдигат доста въпроси измежду учени и други откриватели. Те могат да се възприемат като фантастична небивалица, само че въпреки това разкриват вероятното битие на различен живот във Вселената.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР