Бившият надзирател в затвора Хектор Браво Ферел предупреди, че има

...
Бившият надзирател в затвора Хектор Браво Ферел предупреди, че има
Коментари Харесай

Бивш надзирател в затвора казва на Райли Гейнс, че транс затворниците манипулират системата: „Очевидно се хвалете“ за това

Бившият надзорник в пандиза Хектор Браво Ферел предизвести, че има образци за мъже пандизчии, които се възползват от законите за транссексуалните Калифорния и да се хвали с това.

Ферел разиска опита си от работата в Калифорнийския департамент на пандизите, откакто щатът стартира да ползва закон, който разрешава на пандизчиите да бъдат настанявани в сходство с тяхната полова еднаквост.

Въпреки че законът има за цел да пази транссексуалните пандизчии, Феръл сподели на Райли Гейнс от OutKick, че мъже и транссексуални пандизчии злоупотребяват със закона за своя лична полза.

„ Има някои пандизчии, които ще безсрамно се хвали с манипулиране на системата “, сподели Феръл в подкаста „ Печалби за девойки “ в сряда.

Феръл преди този момент е работил в пандиза Ричард Дж. Донован, откакто бяха въведени нови отбрани за транссексуални сложи на място. (Фотограф: Сам Ходжсън/Блумбърг посредством Getty Images)

Той акцентира ист...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР