Бившият футболист и треньор на Етър Бончо Генчев твърди, че

...
Бившият футболист и треньор на Етър Бончо Генчев твърди, че
Коментари Харесай

Бончо Генчев: 100 години Етър е наистина впечатляващо

Бившият футболист и треньор на Етър Бончо Генчев твърди, че Велико Търново заслужава да има тим с история.

Бившият футболен национал е притежател на купата и Купата на България с отбора.

" Радвам се, че съм част от историята на Етър. Щастлив и горделив съм, че оставих една частичка от това, което клубът написа. 100 години Етър е в действителност впечатляващо. Клубът има богата история. Клбут е дал десетки футблисти на високо равнище. Клубът има богата история и откъм купи. Клубът заслужава почитание. Градът е обаятелен, прекрасен и хубав ", показа той на церемонията по случай 100-годишнината на клуба.

Бончо Генчев уточни и най-паметните си моменти с клбуа.

" Първите ми голове в " А " група бяха против Левски на този стадион. Може би това е първото ми усещане, което остава в мен вечно. Бихме 3:1 и вкарах два гола на цялостен стадион от 12 хиляди души. Може би шампионската купа оставя най-траен спомен. Тогава имах щастието да стана голмайстор на орбора ", добави голмайсторът с лилавата фланелка.

Според него е належащо сериозна финанова инвестиция, с цел да Етър повтори триумфите си.

" Може би би трябвало да се появи някой с доста пари, с цел да Етър стане още веднъж първенец. Другият вид е извънредно доста работа, труд, старание, воля, методикана деяние и проект, с който да се изградят младите. Велико Търново е прекрасен и обаятелен град. Въпросът е да се намиери точни човек ", добави Генчев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР