Бившият финансов ревизор от времето на Жан Виденов Тодор Памукчиев

...
Бившият финансов ревизор от времето на Жан Виденов Тодор Памукчиев
Коментари Харесай

Бивш финансов ревизор от времето на Жан Виденов иска да става цар на България и представи план за управление на страната

Бившият финансов инспектор от времето на Жан Виденов Тодор Памукчиев желае да бъде цар на България, а целият български народ да стане юридическо лице и като такова да бъде легален правоприемник и съсобственик на цялото благосъстояние на Симеон Саксобургготски. Това разгласи самият Тодор Памукчиев на конференция във Велико Търново. В остарялата столица той показа плана си за смяна на държавното ръководство и настояването си България още веднъж да стане монархия.

„ Да подам заявление пред премиера на България, че желая да бъда назначен на върховен държавен пост, това е първата ми крачка. Ще я направя още идната седмица. Има двама шефове, които министър председателят би трябвало да уволни, а да назначи мен на техните длъжности “, разяснява господин Памукчиев.

Следващото му деяние ще е да предложи смяна в Конституцията и да стартира подписка за оповестяването на целокупния български народ за юридическо лице. „ В Конституцията на България в член 1 и член 18 написа, че цялата власт в България произтича и принадлежи на народа, както и че всички благосъстояния, подземни и надземни, също принадлежат на народа. На това стъпвам в настояването си да бъдем регистрирани като единствения легален сънаследник и съсобственик на земите и всички благосъстояния на Негово Величество “, изяснява още Тодор Памукчиев.

Във Велико Търново той разгласи и това, че преди месец е напуснал Българската православна черква, тъй като не е склонен с метода, по който клирът пояснява Божието слово, не приема и отношението на свещениците към миряните, към Бога и другите вероизповедания.

Тодор Памукчиев е от Търновския край, само че сега живее в Стара Загора.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР