Бившият евродепутат Момчил Неков, избран от листата на БСП през

...
Бившият евродепутат Момчил Неков, избран от листата на БСП през
Коментари Харесай

Честито : Любимец 15 стана татко за втори път

Бившият евродепутат Момчил Неков, определен от листата на Българска социалистическа партия през 2014 година, се похвали, че за повторно е станал баща. Новината оповести със фотография на щерка си във Facebook като написа:

" В деня на здравето и здравния служащ Стефи има брат, а аз съм най-щастливия татко! Да ни е жив и здрав Кирил! Добре пристигнал при нас. "

Момчил Неков е прочут с прозвището си Любимец 15. То пристигна откакто на изборите за Европейски парламент през 2014 година Неков бе определен за член на Екологичен потенциал от листата на Българска социалистическа партия, макар че се подвизаваше на неизбираемото 15-о място в подредбата. Този номер обаче съвпадаше с номера на партията за изборите. Заради незнанието на множеството гласоподаватели на социалистите за преференциалния избор, огромна част от тях зачертват и двата номера 15. Поради тази причина избирането на Неков оказва се като феноменът 15/15.

Неков бе евродепутат до 2019 година. По-късно, през 2021 година, той се завърна в политиката като заместник-министър на земеделието в държавното управление на Кирил Петков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР