Бившият адвокат на Михаел Шумахер Феликс Дам разочарова феновете на

...
Бившият адвокат на Михаел Шумахер Феликс Дам разочарова феновете на
Коментари Харесай

Феновете на Михаел Шумахер попарени от новина за него

Бившият юрист на Михаел Шумахер Феликс Дам разочарова почитателите на легендата и попари очакванията им в миналото да схванат освен това или даже да зърнат водача.

Седемкратният първенец във Формула 1 претърпя отблъскващ случай, до момента в който кара ски във Франция преди повече от десетилетие. Той получи тежка черепно-мозъчна контузия и от този момент се намира под медицински грижи в фамилния дом в Швейцария.
" Близките на Михаел нямат проекти да разкриват детайлности към неговото положение. Никога няма да разберете какво се случва с него ", безапелационен е Дам, който е медиен съветник на Шумахер от 2008 година В изявление за Legal Tribune Online той акцентира, че става дума за отбрана на поверителността.

" Разбира се, постоянно обсъждаме този въпрос. Така че също обмисляхме дали окончателният отчет за здравословното положение на Михаел да бъде обществено оповестен. Но това просто нямаше да бъде краят - този отчет непрекъснато се актуализира.Медиите щяха да питат още веднъж и още веднъж, да упорстват за нова информация. Вярвам, че множеството му почитатели ще се оправят добре с това събитие. Хората почитат обстоятелството, че поверителността е нужна в тази обстановка ", съобщи Дам.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР