Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Нани отново се озова в

...
Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Нани отново се озова в
Коментари Харесай

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Нани търси 10-и клуб в кариерата след прекратен договор

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Нани още веднъж се озова в търсене на нов клуб, откакто престоят му в Адана Демирспор бе пресечен.

37-годишният Нани прекара осем години в книгите на Юнайтед, преди да напусне през 2015 година Оттогава той играе своя клубен футбол в Испания, Италия, Португалия, Австралия и Съединените щати, както и два пъти в турския Супер Lig.

Последният му престой го накара да се реалокира в Адана през лятото на 2023 година Той подписа едногодишен контракт с алтернатива за удължаването му с още 12 месеца, само че времето му в Турция беше изтечено към неотложен край.

Той вкара четири гола за клуба, последният от тези през март при победа над Сивасспор.. Сега обаче той търси 10-и клуб в кариерата си след овакантяване преди последната седмица на сезона.

„ Бих желал да оповестя, че прекратих другарски контракта си с Адана Демиспор Кулубу с неотложен резултат “, написа Нани в изказване, оповестено в обществените медии. „ Бих желал да благодаря на почитателите за цялата им под...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР