Бившата на Димитър Рачков не си губи времето и е

...
Бившата на Димитър Рачков не си губи времето и е
Коментари Харесай

Хитра лисица се оказа Анита Димитрова: Бившата на Рачков вече е годеница на американски милионер!

Бившата на Димитър Рачков не си губи времето и е все по-умела в лова на милионери. След като Митето изигра ролята си на трамплин към светските среди у нас и направи лицето й разпознаваемо за множеството хора, някогашната му Анита Димитрова си подвигна цената.

В момента тя е публично сгодена за американски милионер и отпътува с него за Бостън. Димитрова получи пръстен от Никълъс Стемпер, който е на 46 години и е много по-възрастен от нея, само че въпреки всичко е по-млад и най-много по-красив от Рачков.

Остава въпросът къде е попаднала Анита на Никълъс, който е роден и живее в Щатите, а с България няма общо. Той е шеф на голяма и пъклен богата компания за опазване на здравето зад океана, а едно от доказателствата за благосъстоянието му, е големият диамантен пръстен, който подари на Анита.

Самият Ник промени профилната си фотография и написа, че е благоприятен, а фотото демонстрира лицето му и ръката на Димитрова с пръстена. Самата тя не престава да пуска фрагменти с обичания си и да му написа сантиментални излияния - нещо, което нито един път не направи към Рачков.

" Рачков й даваше всичко друго, само че не и химия и действителна възбуденост. Стига! Дали има някой, който има вяра, че тя го е желаела като мъж в действителност?! Не ни размивайте! ", разясняват близки до брокерката.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Никълъс Стемпер Димитър Рачков диамантен пръстен Анита Димитрова Щатите Бостън Рачков
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР