Бивш висш ръководител на пощата отрече твърдения за тормоз“ и

...
Бивш висш ръководител на пощата отрече твърдения за тормоз“ и
Коментари Харесай

Бивш ръководител на пощенската служба отрича „тормоз“ и „сплашване“ на помощник-поща

Бивш върховен началник на пощата отхвърли изказвания за „ тормоз “ и „ заплашване “ на държание по отношение на погрешно наказана помощник-поща.

Анджела ван ден Богерд сподели също на Post Office Horizon IT Inquiry в централен Лондон, че проблемите, повдигнати от сътрудници, свързани с Horizon IT системата, са „ отвън обсега ми на знания “.

На втория й ден от даването на показания в при запитването в петък госпожа ван ден Богерд беше запитана за случаите на няколко обособени подпощенски началници и техните клонове.

Сам Щайн KC разказа телефонната линия за помощ подпощенски началници да заплащат неналичия като осъществяване на „ машинация “ и попита госпожа ван ден Богерд дали счита, че е заслужено.

Тя отговори, че упованията й ще бъдат „ те ще получат малко помощ “, с цел да се опитат да схванат къде е дефицитът пристигна от.

Г-н Щайн се концентрира върху помощничката на пощата Дженифър О'Дел, която беше упрекната в кражба на хиляди лири от клона си в Кеймбриджшър и се обаждаше на телефонн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР