Бивш съветник по комуникациите беше осъден на три години и

...
Бивш съветник по комуникациите беше осъден на три години и
Коментари Харесай

Бивш съветник по връзки с обществеността получи 3-годишна присъда за търговия с вътрешна информация в процес за „тръст за закуска“

Бивш консултант по връзките беше наказан на три години и три месеца затвор от окръжния съд във Франкфурт в петък, откакто беше приет за отговорен за търговия с вътрешна информация обхващащи няколко години.

48-годишният, чието име не може да бъде посочено по правни аргументи, беше приет за отговорен от състав от петима съдии, че е спечелил над 14 милиона евро облага сред 2017 година и 2021 година от търговия на вътрешна информация, споделена от сътрудник на Perella Weinberg Partners, влиятелна бутикова капиталова банка.

Освен това му беше подредено да изплати на страната брутните доходи от противозаконните продажби на акции от €24 милиона.

Съветникът по връзките призна, че е купувал акции и варианти, откакто е получил препоръки за акции, които „ би трябвало да бъдат прегледани “, „ може да станат забавни “ или „ може да се трансфорат в цел за усвояване “.

Банкерът на PWP, негов остарял другар, не показа съответна информация като самоличността на предстоящ участник в търга, офе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР