Бивш кандидат в Конгреса на Невада е идентифициран като заподозрян

...
Бивш кандидат в Конгреса на Невада е идентифициран като заподозрян
Коментари Харесай

Бивш кандидат в Конгреса на Невада, обвинен в смъртта на Крис Тап, който излежа 20 години за убийство, което не е извършил

Бивш претендент в Конгреса на Невада е разпознат като обвинен за гибелта предходната година на Крис Тап, мъж от Айдахо, който прекара две десетилетия в пандиза за ликвидиране, което не е направил, и по-късно стана бранител на непозволено наказаните.

Столичното полицейско ръководство в Лас Вегас сподели това в сряда е получил заповед за арест по обвиняване в ликвидиране на Даниел Родимър, 45.

Тап, 47, умря в Лас Вегас, откакто управляващите дадоха отговор на отчет от 29 октомври за " хипотетичен случай ", оповестиха управляващите през януари.

Адвокатът на Тап сподели по-рано пред " Dateline ", че той е отишъл на автомобилно ревю в Лас Вегас и е бил приет в болница и в кома, откакто е паднал и е блъснал главата си в масичка за кафе в хотела си.

Детективите от отдел " Убийства " по-късно откриха, че Тап е взел участие в борба преди хоспитализацията, сподели столичното полицейско ръководство в Лас Вегас.

Тап е умрял от контузия с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР