Бивш изследовател от НАСА разкри дали извънземни обитават планетата ни.

...
Бивш изследовател от НАСА разкри дали извънземни обитават планетата ни.
Коментари Харесай

Учен от НАСА: Извънземните живеят под океаните

Бивш откривател от НАСА разкри дали извънземни населяват планетата ни. Според Кевин Кнут, бележит академик, работил в Изследователския център " Еймс " на НАСА от 2001 до 2005 година, представителите на извънземна раса живеят под океаните ни.

Кнут акцентира, че има доста аргументи, заради които извънземни биха избрали да крият корабите си под водата, а не на повърхността на Земята. " 75% от повърхността на Земята е вода и ние имаме доста дребен достъп до нея. Така че, в случай че желаете да се скриете някъде, това е идеалното място ", споделя Кнут в подкаста Theories of Everything.

Скорошни наблюдения на НЛО включват кораби, които без проблем се движат сред въздуха и морето.

Според Кнут от това може да се заключи, че извънземни, чиято родна планета е водна, биха имали доста аргументи да се базират под водата.

" Ако произлизат от водна среда, водната среда на планетите ще бъде доста по-добра за живот от атмосферната. Атмосферите имат невисок топлинен потенциал, тъй че температурата варира доста,

получават се големи температурни съмнения.

И по-късно, преминавайки от планета на планета, се сблъскват с големи температурни разлики в атмосферата: отидете на Марс и ще видите 100 градуса под нулата по Фаренхайт, отидете на Венера и ще видите 800 градуса по Фаренхайт.

Това е трагично.

И въздушното налягане също е трагично друго от планета до планета. ", отбелязва Кнут.

Някои от най-достоверните наблюдения на НЛО през последните години са свързани с  " трансмедийни " кораби, които пресичат вълните.

Той коментира, че атмосферата на Венера е към 100 пъти по-плътна от нашата, до момента в който марсианският " въздух " е към 100 пъти по-рядък. И на нито една от тези планети атмосферата не прави нищо, с цел да защищити планетата от галактическа радиация или други рискове. По думите му съществуват всевъзможни проблеми, свързани с живота на повърхнина, предпазена единствено от атмосфера.

Докато, както в тази ситуация, извънземните са живели в океан,

преместването на друга планета с океан в действителност не би представлявало огромна разлика.

Налягането също ще бъде по-постоянно сред океаните на другите планети. " Така че в действителност ще можете да намерите прелестно място за престой, в случай че това е налягането, с което сте привикнали. Основните разлики ще бъдат в разтворените в океана химикали. ", отбелязва Кнут.

Поради тази причина е доста евентуално извънземните форми на живот, които посещават нашата планета,

да изберат да базират обитанията си под вълните, добавя ученият.

Но даже и в миналото да успеем да изпълним контакт с тях обаче, той поучава да не ги допираме, защото биологията им евентуално е доста по-различна от нашата и едно допиране би провокирало всевъзможни ужасни химически реакции.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР