Бивш детектив от полицията в Лос Анджелис беше осъден за

...
Бивш детектив от полицията в Лос Анджелис беше осъден за
Коментари Харесай

Бивш детектив от полицията в Лос Анджелис години наред криеше истината за това как е убила новата съпруга на бившия си. Сега тя може да излезе на свобода.

Бивш детектив от полицията в Лос Анджелис беше наказан за убийството на брачната половинка на някогашния си другар през 2012 година, повече от две десетилетия след убийството на Шери Расмусен в жилището й в Южна Калифорния.

Но предишния месец чиновниците по условно освобождение заключиха, че Стефани Лазарус, някогашният детектив, който беше наказан на 27 години до пожизнен затвор, дава отговор на изискванията за условно освобождение. А роднините на Расмусен са възмутени, че дамата, която скри истината за убийството и продължи да работи като чиновник на реда повече от 20 години, може да излезе на независимост.

Лазарус, в този момент на 63 години и лишена от независимост югоизточно от Лос Анджелис, не се призна за отговорна по време на процеса и не беше признала обществено ролята си в убийството през 1986 година до чуването за условно освобождение на 16 ноември, съгласно двама родственици, участвали на чуването.

Кони Расмусен, по-голямата сестра на Шери Расмусен, сподели в първо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР