Биткойн (BTC) наскоро скочи до най-високото си ниво от повече

...
Биткойн (BTC) наскоро скочи до най-високото си ниво от повече
Коментари Харесай

Ето кои нива на Биткойн трябва да следим

Биткойн (BTC) неотдавна скочи до най-високото си равнище от повече от месец, показвайки мощна възходяща инерция.

Пазарът в този момент чака идващия ход на Биткойн , като някои спекулират, че може да се приближи до нов връх за всички времена.

Анализаторски прозрения за траекторията на Биткойн

На 18 май крипто анализаторът RLinda показа разбор в TradingView, наблягайки, че купувачите на BTC сполучливо са защитили диапазона на поддръжка от $64,500 до $65,000 и в този момент тестват равнището на опозиция от $67,250. Липсата на забележителен спад допуска интервал на консолидация, което значи, че купувачите се приготвят за евентуален пробив.

Решаващи ценови равнища

RLinda разпознава основни равнища на опозиция при $67,250, $71,500 и $73,700, с равнища на поддръжка при $65,250, $64,500 и $61,500. Високият инвеститорски интерес и удобните пазарни условия биха могли да покачат цената на Биткойн, в случай че тези равнища на опозиция бъдат пробити.

Пазарна динамичност

RLinda уточни, че графиката на Биткойн демонстрира края на етапа на промяна и началото на евентуално огромно придвижване нагоре. Фазата на консолидация, белязана от забележителна покупателна интензивност, може да докара до фаза на дистрибуция, което да докара до спомагателни облаги, в случай че натискът за пазаруване продължи.

Влияещи фактори

Неотдавнашната възходяща наклонност на Биткойн следва априлския отчет за CPI, показващ забавена инфлация и нараснал интерес към Биткойн ETF от страна на вложители на дребно и институционални вложители. Това демонстрира възобновяване на флагманската криптовалута, откакто падна до $56,000 по-рано през май.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР