Битката в четворната коалиция кой да овладее чрез назначаването на

...
Битката в четворната коалиция кой да овладее чрез назначаването на
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Битката за БНБ продължава - коалицията още разделена заради Каримански и Гюров

Битката в четворната коалиция кой да овладее посредством назначението на нов гуверньор, продължава. Мераклиите са двама - Андрей Гюров от Политическа партия и Любомир Каримански от Има Такъв Народ.

В ръководещата коалиция още умуват какъв да е началник на след съдружния съвет, който се организира през днешния ден в зала " Запад " на Народното събрание. След неговия край стана ясно, че четирите обединения към момента не са стигнали до решение кой ще е новият гуверньор на Българска народна банка, макар че Любомир Каримански наподобява с по-големи шансове към този миг.
свързани новини46772на 01.04.2022145271на 01.04.2022
По-рано през днешния ден водещата на ПИК TV Ива Николова насочи горещо запитване към Каримански дали точно него ще го изберат, а той й отговори: " Не знам! ". Това стана в края на пленарния ден, до момента в който претендентът на " ИТН " напускаше постройката на Народното събрание.

Каримански се обрисува като по-консенсусния вид, който да резервира нежния баланс в обединението, още повече че съперникът му - Андрей Гюров, беше изловен в подозрения за имитация на дисертацията, която е защитил. Припомняме, че по-рано през днешния ден от ГЕРБ оповестиха, че по публични данни Гюров е защитил дисертация през 2005 година, а вътре в научния труд се вършат разбори на международната финаносва и икономическа рецесия през 2007 и 2008 година.
свързани новини2469на 31.03.2022
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР