БИСМАРК, Северна Дакота (АП) — Единственият член на Камарата на

...
БИСМАРК, Северна Дакота (АП) — Единственият член на Камарата на
Коментари Харесай

Кели Армстронг, единственият конгресмен на Северна Дакота, се кандидатира за губернатор

БИСМАРК, Северна Дакота (АП) — Единственият член на Камарата на представителите на Северна Дакота разгласи във вторник кандидатурата си за губернатор на слабонаселения щат, ден откакто губернаторът Дъг Бъргум сподели, че няма да се кандидатира за трети мандат.

Републиканецът Кели Армстронг е първият, който публично разгласи акция в това, което се чака да бъде спортна конкуренция измежду републиканците за номинацията на партията.

Армстронг, юрист и някогашен ръководител на Републиканската партия на щата, беше определен за първи път в Камарата през 2018 година, откакто служи шест години в Сената на щата.

„ Краткият отговор е, че желая да се прибера у дома и да стартира работа — липсват ми хора. Приятелите ми ми липсват. Съседите ми липсват. Липсва ми да съм в Северна Дакота, в действителност ми липсва “, сподели Армстронг в изявление. „ Да послужвам на страната в Конгреса беше безспорна, най-голямата привилегия в живота ми, само че в действителност желая да се прибера вкъщи. Липсват ми приятелите ми в Зак...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР