БИРМИНГАМ, Алабама (AP) — Действащият шампион от Индианаполис 500 Йозеф

...
БИРМИНГАМ, Алабама (AP) — Действащият шампион от Индианаполис 500 Йозеф
Коментари Харесай

Звездният пилот Йозеф Нюгардън се бори със сълзите, приема вината за нарушаване на правилата в скандала с IndyCar

БИРМИНГАМ, Алабама (AP) — Действащият първенец от Индианаполис 500 Йозеф Нюгардън примигна да сдържи сълзите си в петък, до момента в който пое виновността за манипулиране на натискането -pass система при неговата победа в IndyCar за откриването на сезона, която от този момент беше отстранена, наричайки я позор. Двукратният първенец от серии настоя, че „ не е измамник “ и не е нарушил съзнателно разпоредбите.

Нюгардън даде прочувствена 25-минутна конференция в Barber Motorsports Park в първите си обществени мнения, откогато IndyCar го наказа в сряда, като му лиши успеха от 10 март в Сейнт Петербург, Флорида.

„ Искам надълбоко да се извиня на нашите почитатели, нашите сътрудници, моите съотборници, състезателите, против които се състезавам “, сподели Нюгардън. „ Всеки, който е в нашата общественост. Работил съм през цялата си кариера, с цел да се придържам към доста висок стандарт и явно не съумях да доближи това в това отношение. Трудно е да се бориш с това. Това е доста неловко нещо, през което би трябвало да се премине...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР