БФС продължава с цирковете, а наред с това и да

...
БФС продължава с цирковете, а наред с това и да
Коментари Харесай

Бълха ги ухапала: БФС профука 30 бона за Конгреса

БФС продължава с цирковете, а наред с това и да прахосва с лека ръка средства, които биха могли да бъдат употребявани за друго. На последния Конгрес преди дни, на който участваха 76 клуба, членове на Съюза, Димитър Бербатов беше определен единомислещо за президент. Зала №3 в НДК беше резервирана и капарирана още преди много време, с цел да може изборът да се организира, само че се оказа, че БФС профукал 30 000 лв., научи Lupa.bg.

Толкова коства наемът за залата, в която Борислав Михайлов беше свален от власт и се чака формалното мнение на УЕФА и ФИФА, както и екипът му, в който влизат Стилиян Петров и Мартин Петров, да бъде вписан и да стартира работа.

Борислав Михайлов, който не благоволи да участва на Конгреса, избра да загуби 30 бона служебни средства, в сравнение с да бере позор и да стане за срам.

Залата беше авансово капарирана, а откакто изборът беше извършен и тя беше употребена по предопределение, остатъка би трябвало да влезе по сметката на НДК. Родната централа в началото беше заплатила 50% от наема, а в този момент до дни би трябвало да заплати и останалата.

В БФС от дълго време толкоз свежи пари влизат по разнообразни стратегии на УЕФА, че управниците очевидно са решили да неглижират тези " пари за семки ". Разбира се, парите не са толкоз доста на фона на други средства, които се прахосват и ограбват с лека ръка от остарялото управление, само че надали на някой му пука, че те биха могли да се влагат за развиване на детско-юношеския футбол.

Сега Боби М.& Co. окачествяват всичко като фарс и се надяват УЕФА и ФИФА да анулират избора на Бербатов, надявайки се още веднъж да седнат в меките кресла в Бояна. Всъщност, Димитър Бербатов, Мартин Петров и Стилиян Петров би трябвало скоро да отидат на работа и да влязат в кабинетите на номенклатурчиците, които надали толкоз елементарно ще пуснат кокала.

Очакват се нови циркове, а екипът на голмайстор №1 на националния тим да не бъде позволен зад оградите на първокласния комплекс в Бояна. Нищо чудно и Михайлов и компания да потърсят половината от парите за наема на залата от екипа на Бербатов, с цел да изгубят единствено капарото, а остатъка да бъде доплатен от тези, които участваха на Конгреса, разясниха пред Lupa.bg хора от БФС.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР