Берлин отмени акцията по издирване на избягала лъвица. Според специалисти

...
Берлин отмени акцията по издирване на избягала лъвица. Според специалисти
Коментари Харесай

Избягалата берлинска лъвица се оказа дива свиня

Берлин анулира акцията по търсене на избягала лъвица. Според експерти сниманото от очевидци видео демонстрира дива свиня, а не хищна котка.

 

След два дни огромно търсене на избягала лъвица в южните елементи на Берлин, градът анулира изключителното състояние и приключи търсенето.

 

На конференция кметът на квартала " Клайнмахно ", където бе забелязана " лъвицата ", се базира на двама специалисти по животните, като съобщи, че видяното животно не е лъвица. По-вероятно е това да е дива свиня. По думите му не е имало обстановка на остра заплаха.

 

" Мога да кажа това с чиста съвест ", сподели Михаел Груберт.

 

Той съобщи, че полицията към момента ще следи обстановката в региона, само че към този момент няма да бъде на място с предходния брой чиновници. От следобедните часове те щели да се върнат към естествена работа. Грубер съобщи, че дейностите на управляващите са били верни и той би постъпил още веднъж по този начин, както е направил в тази ситуация с хипотетичната лъвица. Същото съобщи и Петер Фойцик от полицията в Телто, който ръководеше днешното търсене. По думите на кмета община " Клайнмахно " не е направила обилни разноски, като е трябвало да се заплати единствено за видеоанализа и на издирвачите.

 

 

Източник БНР

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР