Берлин отмени акцията по издирване на избягала лъвица. Според специалисти

...
Берлин отмени акцията по издирване на избягала лъвица. Според специалисти
Коментари Харесай

Лъвицата в Берлин се оказа дива свиня

Берлин анулира акцията по търсене на избягала лъвица. Според експерти сниманото от очевидци видео демонстрира дива свиня, а не хищна котка.

След два дни огромно търсене на избягала лъвица в южните елементи на Берлин, градът анулира изключителното състояние и приключи търсенето.

На конференция кметът на квартала „ Клайнмахно “, където бе забелязана " лъвицата ", се базира на двама специалисти по животните, като съобщи, че видяното животно не е лъвица. По-вероятно е това да е дива свиня. По думите му не е имало обстановка на остра заплаха.

" Мога да кажа това с чиста съвест ", сподели Михаел Груберт.

Той съобщи, че полицията към момента ще следи обстановката в региона, само че към този момент няма да бъде на място с предходния брой чиновници. От следобедните часове те щели да се върнат към естествена работа. Грубер съобщи, че дейностите на управляващите са били верни и той би постъпил още веднъж по този начин, както е направил в тази ситуация с хипотетичната лъвица. Същото съобщи и Петер Фойцик от полицията в Телто, който ръководеше днешното търсене. По думите на кмета община Клайнмахно не е направила обилни разноски, като е трябвало да се заплати единствено за видеоанализа и на издирвачите.

На конференцията бяха показани и сравнителни фотоси, на които се вижда, че сниманото мистериозно животно няма извивката на гърба, дължината на опашката и формата на ушите на пума, а по-скоро на дива свиня.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР