Беглец лидер на безмилостния мексикански картел, обвинен в убийството на

...
Беглец лидер на безмилостния мексикански картел, обвинен в убийството на
Коментари Харесай

Известният лидер на мексиканския наркокартел в Персийския залив, който уби 2 американски туристи, е заловен в търговски център от висок клас

Беглец водач на безмилостния мексикански картел, упрекнат в убийството на двама отвлечени американски туристи предходната година, е хванат в висок клас търговски център.

Хосе Алберто Гарсия Вилано, прочут също като „ Ла Кена “ и „ Циклон 19 “, беше задържан в щата Нуево Леон, оповестиха чиновници на публичната сигурност.

Националният указател на арестите на Мексико удостовери, че Гарсия Вилано е бил арестуван в четвъртък, съгласно известията от управляващите, настоящи по сигнал.

Без да загатва Гарсия Вилано по име, военноморският отдел сподели, че морските пехотинци са заловили „ един от основните водачи на една от най-мощните незаконни организации в Тамаулипас “, който също е „ една от главните цели на Администрацията за битка с опиатите “. ”

Мигел Тревиньо, кметът на предградието Сан Педро Гарса Гарсия в Монтерей – считан за един от най-богатите градове в Мексико – удостовери, че Гарсия Вилано е бил арестуван в локален търговски център.

„ Благодарение на добр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР