Бебето татко на Джейми Лин Спиърс казва, че е само

...
Бебето татко на Джейми Лин Спиърс казва, че е само
Коментари Харесай

Бебето татко на Джейми Лин Спиърс разкрива дали тя и Бритни ще се помирят, докато той споделя страха си от преместването на бившата в Хавай

Бебето баща на Джейми Лин Спиърс споделя, че е единствено въпрос на време преди тя и по-голямата сестра Бритни да загърбят разликите си и се помири.

В извънредно изявление за The U.S. Sun, 34-годишният Кейси Олдридж даде мнението си за отчуждението на сестрите през последните години.

Той също по този начин приказва за страховете си за Бритни в този момент, когато нейният някогашен Кевин Федерлайн реалокира двамата им сина на Хаваите.

Кейси, която накара Джейми Лин да забременее с най-голямата й щерка Мади, когато беше единствено на 16, разкри за първи път по какъв начин „ по дяволите го удари фена “, когато споделиха на фамилията й.

Но той споделя, че Бритни „ постоянно е подкрепяла “ макар страховете на фамилията й, че тийнейджърската бременност на Джейми Лин ще навреди на кариерата й.

Надеждата, че Бритни ще успее да остави мощно рекламираните си фамилни вражди зад тила си, се появи, откакто майка й Лин участва на тържествата за 42-ия й рожден ден по-рано този месец.

Бритни също изгле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР