Байерн Мюнхен размаза Бохум със 7:0 у дома в среща

...
Байерн Мюнхен размаза Бохум със 7:0 у дома в среща
Коментари Харесай

Хеттрик на Кейн вдъхнови Байерн за разгром над Бохум

Байерн Мюнхен размаза Бохум със 7:0 вкъщи в среща от петия кръг на немската Първа Бундеслига. На " Алианц Арена " баварците се забавляваха, като първи хеттрик за отбора на Томас Тухел записа пристигналият през лятото от Тотнъм нападател Хари Кейн.


Ерик Максим Чупо-Мотинг откри за домакините още в четвъртата минута след асистенция на Кингсли Коман. Кейн означи първия от трите си гола в 13-та минута, а до края на полувремето резултатът набъбна на 4:0 след попадения на Матайс Де Лихт и Лирой Сане, като Кейн даде асистенция за гола на немския национал. След почивката Кейн вкара още два пъти и даде ново завършващо подаване, този път за влезлия от пейката Матис Тел. За Кейн това бе първи хеттрик с фланелката на Байерн след прехвърлянето от Тотнъм през летния трансферен прозорец.

Победата изкачи мюнхенци на върха в класирането с 13 точки, с една повече от Щутгарт, Република България Лайпциг и Хофенхайм. Бохум продължава да бъде без триумф, като е 14-и с три пункта. За Байерн следва аудиенция на Пройсен Мюнстер в Купата на Германия, преди Тухел и компания да пътуват и за аудиенция на Лайпциг. Бохум посреща Борусия Мьонхенгладбах в Бундеслигата идната събота.

Останалите резултати:

Аугсбург - Майнц 05 2:1

Борусия Дортмунд - Волфсбург 1:0

Борусия Мьонхенгладбах - Република България Лайпциг 0:1

Унион Берлин - Хофенхайм 0:2. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР