Байерн (Мюнхен) няма да разполага със защитника Матайс де Лихт

...
Байерн (Мюнхен) няма да разполага със защитника Матайс де Лихт
Коментари Харесай

Байерн няма да може да разчита на Де Лихт и Мусиала срещу Щутгарт

Байерн (Мюнхен) няма да разполага със бранителя Матайс де Лихт и полузащитника Джамал Мусиала за мача от Бундеслигата, против Щутгарт, в събота, заяви " ДПА ".

" Матайс де Лихт няма да бъде в тима. Планът е той да се върне към подготовка в неделя. Същото важи и за Джамал Мусиала, който няма да бъде в състава на следващия ден ", разяснява, на конференция, наставникът на " баварците ", Томас Тухел. Де Лихт пропусна полуфиналния дуел от Шампионската лига против Реал Мадрид, във вторник, заради травма на коляното. Мусиала стартира мача, само че също по този начин имаше проблеми с коляното.

Тухел добави, че крилото Лерой Сане ще пътува с тима, до момента в който бранителят Дайо Упамекано е под въпрос. Байерн стартира против Мадрид с Мин джае Ким в отбрана, само че той беше виновен за две огромни неточности, довели до двата гола на Мадрид при равенството 2:2.

Тухел разкритикува бранителя след мача, само че сподели в петък: " Той ще продължи да получава нашата цялостна поддръжка. Има огромен късмет той да играе на следващия ден. "

" Има повече способи да се защитаваш, в сравнение с постоянно да бъдеш лакомец. Той е човек, който желае да се пази по доста нападателен метод ", добави той.

Байерн евентуално може да даде отмора на някои титуляри, защото те към този момент се класираха за идващия сезон в Шампионската лига и нямат по-конкретни упоритости в Бундеслигата.

Щутгарт също се класира за елитния шампионат, благодарение на вратаря Александър Нубел, който е чартърен от Байерн.

" Алекс прави отлична работа. Ние сме доста удовлетворени от това по какъв начин напредва и че е толкоз значим за Щутгарт. Представянето му е също толкоз впечатляващо, колкото и това на тима на Щутгарт ", показа Тухел.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР