Байер Леверкузен си върна първото място в класирането на Бундеслигата,

...
Байер Леверкузен си върна първото място в класирането на Бундеслигата,
Коментари Харесай

Леверкузен отново оглави класирането в Бундеслигата след класика срещу Вердер Бремен

Байер Леверкузен си върна първото място в класирането на Бундеслигата, откакто в дуел от 12-ия кръг надигра с класическото 3:0 като посетител състава на Вердер Бремен.

За отбора на Шави Алонсо това беше осми пореден триумф в шампионата, като звук за него даде чудноват автогол на Оливер Деман, който изпрати топката в личната си врата след единствено 9 минути игра.

Малко преди края на първата част пък " аспирините " удвоиха преднината си посредством Жереми Фримпонг, който беше оставен непокрит в наказателното поле на Вердер и с мощен диагонален изстрел направи резултата 2:0.

Крайното 3:0 в интерес на гостите оформи Алехандро Грималдо в 76-ата минута, завършвайки сполучливо бързо нахлуване на своя отбор.

С триумфа Леверкузен още веднъж излезе на върха в подреждането с актив от 34 точки и преднина от две пред преследвача Байерн Мюнхен, до момента в който Вердер Бремен заема 12-ата позиция с 11 пункта.

В други срещи от кръга Унион Берлин приключи 1:1 вкъщи против Аугсбург, до момента в който в това време Фрайбург не съумя да Дармащад на собствен терен и също направи 1:1.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР