Бащинството на бебе орангутан, родено в зоологическата градина в Денвър,

...
Бащинството на бебе орангутан, родено в зоологическата градина в Денвър,
Коментари Харесай

Зоологическата градина в Денвър не знае кой е бащата на бебе орангутан. Те извикаха Мори Пович, за да предостави резултатите от теста за бащинство

Бащинството на бебе орангутан, родено в зоологическата градина в Денвър, беше мистерия за личния състав – по тази причина отидоха при специалиста по теста за бащинство, Мори Пович.

Пович, който самият е татко на три деца, е най-известен с това, че е водещ на таблоидно токшоу, където тестванията за бащинство бяха разкрити на сюрпризирани посетители. Сегментът нормално завършваше по един от двата метода, като Пович споделяше „ ти не си бащата “ или „ ти си бащата “.

Орангутанът Сиска е на четири месеца, само че не беше ясно дали тя татко е бил 30-годишният Берани или 16-годишната Джая, сподели зоологическата градина на X. 

Развлечения довечера. „ Това ще запомнят. “

84-годишният Пович беше почетен с премията за изцяло творчество на церемонията. Неговото шоу „ Maury “ завърши през 2022 година след 31 години.

Той сподели пред Entertainment Tonight, че хората ще го помолят да каже емблематичната си имитация, когато го срещнат на улицата. „ Е, аз отвръщам доста благосклонно, тъй като в случай че си по малкия екран вс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР