Бащата на новороден орангутан в зоологическата градина в Денвър беше

...
Бащата на новороден орангутан в зоологическата градина в Денвър беше
Коментари Харесай

Зоологическата градина призовава Маури Пович да помогне с мистериозното бащинство на орангутан

Бащата на новороден орангутан в зоологическата градина в Денвър беше мистерия за личния състав, до момента в който не извикаха специалиста по тест за бащинство, Мори Пович.

Ветеранът водещ на на ден токшоу, най-известен с това, че сподели на сюрпризирани посетители в шоуто си „ Ти не си бащата “ или „ Ти си бащата “, оказа помощ на зоологическата градина да разкрие бащинството на Сиска, 4-месечно дете Суматрански орангутан.

Откакто орангутанът Сиска се роди през август, не е ясно дали татко й е 30-годишният Берани или 16-годишният Джая, разгласява зоопаркът на X.

В понеделник зоопаркът сподели, че най-сетне е време да се позволи дебатът, „ Резултатите от ДНК са подготвени и ние сме щастливи да споделим, че към този момент знаем кой е бащата на Сиска “, написа зоопаркът на X. „ Останете надъхан на следващия ден за това особено известие от спомагателен специфичен посетител. “

Намалете на идващия ден, когато зоологическата градина показа видеоклип на Пович, облечен в смокинг и разиграващ драмата, до момента в който отваря плик с резултат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР