Баща на една от жертвите на намушкванията в Нотингам каза,

...
Баща на една от жертвите на намушкванията в Нотингам каза,
Коментари Харесай

Нападение с меч на Ено: Трогателният отговор на бащата на Грейс О`Мали Кумар за смъртта на момчето

Баща на една от жертвите на намушкванията в Нотингам сподели, че закононарушението с нож е " отвън надзор " след 14-годишно момче беше намушкано до гибел в североизточен Лондон.

19-годишната Грейс О'Мали Кумар безстрашно се опита да избави приятеля си Барнаби Уебър, когато беше намушкан 10 пъти на улица от побеснялия Валдо Калокане на 13 юни м.г. След като мазета студентите, Calocane умъртви 65-годишния надзирател на учебно заведение Иън Коутс. И в този момент бащата на Грейс Санджой Кумар сподели, че би трябвало да се направи повече за справяне с закононарушенията с нож след друго съдбовно намушкване в Ено, където в този момент стана ясно, че Даниел Анджорин е бил жертвата, до момента в който е вървял към учебно заведение.

Други четирима души също бяха приети в болница, в това число двама служители на реда, до момента в който мъж беше задържан по съмнение за ликвидиране. По трагично съвпадане Даниел беше възпитаник в учебното заведение Банкрофт в Удфорд Грийн, североизточен Лондон, което също беше посещавано от Грейс. Знамето на учебното заведение се вее на половина през днешния ден след последната трагед...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР