Баща и син бяха шокирани да открият отровна черна змия,

...
Баща и син бяха шокирани да открият отровна черна змия,
Коментари Харесай

Баща забелязва змия по време на разходка по крайбрежието със сина си - и забелязва смразяваща следа, че е отровна

Баща и наследник бяха шокирани да открият отровна черна змия, лежаща на скалиста земя, до момента в който се разхождаха близо до плаж в Англеси.

Дейвид Уол и синът му Хюго от залива Треарддур, Уелс, видяха влечугото, до момента в който се насочваха към плажа Борт Уен, като незабавно схванаха по отличителните шарки на змията на гърба й, че това е черна усойка - която е в Обединеното кралство единствената порода отровни змии.

Ветеринарна работа за токсини неотдавна изиска нарастване на броя на ухапванията от змии, протичащи се в страната тази пролет. Сега, когато сезонът на зимен сън завърши и съществата се появяват назад в дивата природа, хората могат да чакат да видят повече от тях, до момента в който през последните дни бяха следени в Англси и Гуинед.

Дейвид, финансов консултант, който признава, че е „ втвърден от змии “, си спомни момента, в който той и синът му се натъкнаха на черната усойка. Той сподели на North Wales Live: „ Държах сина си и нашето куче надалеч и нормално щях да направя същото....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР