Барселона беше брутално подиграна заради публикация в социалните медии, направена

...
Барселона беше брутално подиграна заради публикация в социалните медии, направена
Коментари Харесай

Барселона безмилостно се подиграваше заради публикация в социалните медии мигове преди гола на Килиан Мбапе

Барселона беше брутално подиграна поради обява в обществените медии, направена единствено минути преди Килиан Мбапе да постави завършек на очакванията си за постигане до полуфиналите на Шампионската лига.

Барселона победи Пари Сен Жермен с 3-2 в първия мач от четвъртфиналите, само че в последна сметка загуби с общ резултат 6-4 след трагичен реванш. Рафиня вкара ранен гол, с цел да направи Барселона голям любимец за прекосяване, само че мачът се прекатурна, когато Роналд Араухо беше изпъден за свалянето на Брадли Баркола.

Головете на бившето крило на Барселона Усман Дембеле и Витиня изравниха ПСЖ като цяло, преди Мбапе да ги изведе напред от дузпа. Барселона обаче отговори добре и клубът направи обява в обществените медии, обявявайки, че равенството „ към момента не е завършило “, до момента в който упорстваха за равнене.

Въпреки това, единствено минути след този пост Мбапе означи още веднъж, подпечатвайки мястото на ПСЖ на полуфиналите и изхвърляйки Барселона от конкуренцията. Феновете побързаха да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР