Банката е на трето място в банковия сектор според независимо

...
Банката е на трето място в банковия сектор според независимо
Коментари Харесай

Алианц Банк беше отличена с наградата Employer of Choice

Банката е на трето място в банковия бранш съгласно без значение изследване за най-желан шеф измежду работещите в България

 

Алианц Банк България получи наградата Employer Of Choice 2020 за най-желан шеф измежду работещите хора. За втора поредна година Алианц Банк се подрежда на трето място в банковия бранш съгласно без значение изследване, извършено от To the top Agency.

„ Да получим това самопризнание за втора поредна година е доказателство, че Алианц Банк ползва най-хубавите работодателски практики. Като част от международния водач във финансовите услуги Allianz, ние прилагаме интернационалните стандарти при наемането и развиването на нашите чиновници като да вземем за пример постоянни вътрешни изследвания, 360 градусова оценка на представянето, онлайн платформи за профилирано образование, обмяна на know how и най-хубави професионални практики с екипи от други страни, в това число и опция за развиване в границите на групата на Алианц. Ние ще продължим да влагаме в хората, тъй като те са в основата на триумфа на нашия бизнес “, разяснява Георги Заманов, основен изпълнителен шеф на Алианц Банк България.

Проучването Employer of Choice се организира един път годишно и демонстрира по какъв начин фирмите са възприемани като шеф измежду работещите хора в България. Участниците правят оценка определения от тях шеф по критерии като известност, работна среда, благоприятни условия за кариерно развиване, заплата, сигурност, просвета, водачество, обществена отговорност, артикули и други.

Организаторите на изследването споделят, че заради несигурната конюнктура, провокирана от пандемията Covid 19, през тази година настройките и желанията на хората към работодателите са претърпели промени. Така да вземем за пример в топ 5 на претекстовете за избор на желан шеф са финансовата непоклатимост на компанията, репутацията, силата на марката, качеството на продуктите и услугите и опциите за професионално образование и развиване.

В редом извършеното изследване Graduate Survey 2020, измерващо имиджа на работодателите измежду студентите в България, Алианц Банк още веднъж е в ТОП 50 най-привлекателни места за работа.

„ Привличането на младежи и студенти е приоритет за нас. Алианц България предлага разнообразни благоприятни условия за тяхната професионална реализация, образования и създаване на лидерски качества, което е извънредно скъпо за един младеж “ – разяснява Цветилия Стоилкова, шеф „ Човешки запаси “ в Алианц България Холдинг.

 

Общо 14 000 са интервюираните работещи и студенти, взели присъединяване в изследването, извършено от To the top Agency.

 

На фотографията: отляво – Георги Заманов – основен изпълнителен шеф на Алианц Банк България и Златан Петров - To The Top Agency.

*публикация

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР