Българското розе в серията Face 2 Face (F2F) на New

...
Българското розе в серията Face 2 Face (F2F) на New
Коментари Харесай

,,Face 2 Face``: Eдинственото българско розе със златен медал от ,,Mondial de Bruxelles``

Българското розе в серията Face 2 Face (F2F) на New Bloom Winery е единственото със златно отличие на тазгодишния Mondial de Bruxelles, сесия за розе виновност. Родните виновност завоюваха общо три медала.

Тази година състезанието се организира в Далмация, Хърватия в края на март. В надпреварата бяха изпратени 1205 проби от 32 страни. Те бяха оценени от 55 интернационалните винени дегустатори. Това е второ златно отличие за розето Face 2 Face откакто предишния месец бе наградено със злато и на различен влиятелен винен конгрес Mundus Vini.

Конкурсът Mondial de Bruxelles е без значение винено съревнование, което „ пътува “ по света. През годината се организират четири сесии за другите категории виновност като общо в състезанието влизат към 10000 проби от целия свят. При оценката на пробите, журито е напълно фокусирано върху качеството им и не се въздейства от производителя или имиджа на района, от който идват те. В категорията на розетата лидерска позиция по брой оценки резервира Франция с общо 137 медала, което е два пъти повече от втората страна – Италия със 76.

Реколта 2023 се обрисува изключително сполучлива за белите и розе виновност на избата от Съединение New Bloom Winery откакто техните марки завоюваха и други три оценки на Mundus Vini.

Производителят залага на съвременен и достоверен прочит на благосъстоянието на родния тероар и опциите, които той дава за развиване както на добре познати винени сортове, по този начин и малко известни като Дорнфелдер и Регент, включени и в серията Face 2 Face. Вината им се създават от лични лозови масиви – 8000 дка в Тракийската равнина, a избата се намира в гр. Съединение.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР