Българският парламент е супер представителен. Има всякакви – идиоти, умни

...
Българският парламент е супер представителен. Има всякакви – идиоти, умни
Коментари Харесай

Любен Дилов-син разказа какви идиоти има в парламента

Българският парламент е супер внушителен. Има всевъзможни – идиоти, умни хора, идеалисти, каузисти, всичко има. Това съобщи депутатът на ГЕРБ-СДС Любен Дилов-син пред Радио „ Фокус “. 

„ Тук е малко като лафа за юристите – че 98% от юристите разваляли положителното име на всички останали. Българският парламент е супер внушителен и в него има всичко, тъй като просто 240 депутати на към 5 милиона гласоподаватели, те вършат една доста висока степен на посланичество.

Има всевъзможни – идиоти, умни хора, идеалисти, каузисти, всичко има. А пък аз особено, тъй като съм доста обвързван с Бургас и в действителност от 40-то Народно заседание се предпочитам от Бургас, въпреки че нито съм родом от там, по този начин се случи просто, аз имам първо дневен ред, който е чисто бургаски. Тази година успяхме доста неща да създадем, тук и с последния бюджет “, съобщи още той.

„ Бургас просперира най-много поради кмета си, поради духа на хората, които схванаха, че няма смисъл да се карат, по-добре да работят дружно “, безапелационен бе Любен Дилов-син.

„ Но в действителност се обърна внимание на доста значими планове – Детската болница, кръвния център и изобщо доста хубави неща ще се случат в Бургас идващия мандат, програмен, стига нещо да не се разтури отново цялото ръководство. И в действителност това са ми идеите в Народното събрание и аз най-много с това се занимавам. Разбира се, има и други, свързани с културата, с туризма “, добави той.

„ Сега и по Конституцията се изказвахме и правихме някакви неща. Има ниша за всеки. Т.е. не е нужно да си пенкилер, който влиза вътре, схваща от всичко, желае да приказва от името народа, да води народа. Пак споделям, българският парламент е безусловно внушителен.

Значи няма да не помни лафа на един водач на рейс 94, който споделяше: „ Глей в този момент, бе, каквито се качат, такива ги возя – не мога да ги предпочитам “. Българският парламент почти е същото – каквито се качат, такива возим. Но тези хора би трябвало да знаят, нашите почитаеми слушатели, когато доста постоянно ги хейтят с съображение и псуват по кръчмите, че в последна сметка в действителност са определени от други българи. И когато доста ги обиждаш, в действителност обиждаш избора на другите българи “, акцентира депутатът.

„ Не са пристигнали с Трети украински фронт, нито с Шести американски флот “, пошегува се той.

„ Избрахме си ги. Повечето от тях, тъй като България не е огромна, в случай че човек постави напълно малко старания, може персонално да познава депутата си. Аз, примерно, на всяка акция си качвам персоналния телефон, в никакъв случай не съм го сменял, откогато го имам. И го качвам на всички билборди, плакати. Звънят ми. Първо звъняха да видят дали е правилно, дали това е телефонът “, сподели още Любен Дилов-син.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР