Българският нападател Божидар Краев се превърна в герой, а за

...
Българският нападател Божидар Краев се превърна в герой, а за
Коментари Харесай

Божидар Краев донесе победата на Уелингтън над Мелбърн Сити

Българският нападател Божидар Краев се трансформира в воин, а за малко и в виновник, за тима на Уелингтън Финикс при семейството му на Мелбърн Сити в среща от петия кръг на футболния шампионат на Австралия.

Новозеландският отбор, за който играе Краев, завоюва с 1:0 с негов гол при започване на второто полувреме, само че двайсетина минути преди края юношата на Левски извърши нарушаване за дузпа в личното си наказателно поле, която обаче бе пропусната.

Краев се разписа в 48-мата минута, засичайки подаване по земя, с което приключи чудесна бърза офанзива на домакините. По този метод той записва третия си гол от началото на сезона.

Най-драматичният миг в срещата обаче пристигна в 72-рата минута, когато българинът фаулира в тил в личното си наказателно поле Хамза Сахи от отбора на гостите.

С осъществяването на дузпата се нагърби Джейми МакЛарън, само че неговият изстрел бе избит от вратаря на Уелингтън Алекс Поулсен. Топката се отби и в гредата и попадна на крайници на Бенджамин Мацео, само че неговият удар от непосредствена непосредственост мина над вратата.

С успеха Уелингтън събра 11 точки и е водач във краткотрайното класиране. Мелбърн Сити е на девето място с 4 точки.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР