България се завръща в Тирана точно 16 години след онази

...
България се завръща в Тирана точно 16 години след онази
Коментари Харесай

Лъвовете не са играли в Тирана от 16 години

България се завръща в Тирана тъкмо 16 години след онази тъжна вечер на 17 октомври 2007 година. Тогава приключваме 1:1 с домакините и дефинитивно губим шансове за класиране на Евро 2008. Радостин Кишишев си вкарва автогол в 32-рата минута, след което Димитър Бербатов изравнява в 87-ата. Накрая албанците пропущат дузпа на стадион " Кемал Стафа ", която е избавена от героя на мача Гошо Петков.
 България излиза против Албания да мие най-малко малко срама или за
България излиза против Албания да мие най-малко малко срама или за " лебедовата ария " на Кръстаич

Контролата е от 19:00 часа

Селекционерите на България и Албания Младен Кръстаич и Силбиньо ще създадат много промени в съставите си за днешната контрола. Очаква се те да са повече при трикольорите, където надали ще се запазят и половината от титулярите в злощастния дуел с Литва преди дни, написа " Тема спорт ".

Бившият национал на Бразилия пък анонсира най-малко 3-4 промени по отношение на успеха с 3:0 над Чехия. " Това са значими мачове, макар че приказваме за другарска среща. Може да се чакат промени в състава, три-четири. България има единствено две точки, тъй като футболът не е логически спорт, няма правдивост. Отборът се нарежда високо, играе добър футбол. Като футболист на Бразилия съм се изправял против вашия треньор Кръстаич, когато той беше национал на Сърбия ", напомни Силвиньо.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР