Българите, блокирани в Афганистан, ще бъдат евакуирани. Това обяви служебният

...
Българите, блокирани в Афганистан, ще бъдат евакуирани. Това обяви служебният
Коментари Харесай

Българите, блокирани в Афганистан, ще бъдат евакуирани

 Българите, блокирани в Афганистан, ще бъдат евакуирани. Това разгласи служебният министър председател по време на визитата си в село Габрово. В селото той се срещна с пожарникари и горски чиновници.

Янев посочи, че българите в Афганистан са повече от 11 и към този момент са подхванати нужните ограничения за евакуацията им. Кога ще де случи това, не е ясно, само че акцията ще бъде взаимна с други страни-членки на Европейски Съюз, чиито жители се намират на територията на Афганистан, посочи служебният министър председател.

Той разяснява и актуализацията на държавния бюджет за тази година, за което служебното държавно управление внесе план в Народното събрание.

" Мисля, че от позиция на служебното държавно управление сме си свършили работата. Ние подготвихме един проектобюджет, който е импортиран в Народно събрание, нататък е обвързване на народните представители да дебатират и да решат до каква степен този проектобюджет е съответен. Тежестта на решението е на самото Народно събрание ", разяснява Янев. Служебният министър председател дефинира изказванието на Мустафа Карадайъ, че зад актуализацията на бюджета стои Иво Прокопиев, за несъстоятелно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР