БЪФАЛО, Ню Йорк (АП) — Морис Лингвист информира университета в

...
БЪФАЛО, Ню Йорк (АП) — Морис Лингвист информира университета в
Коментари Харесай

Морис Лингвист подава оставка като футболен треньор на Бъфало, за да се присъедини към щаба на Де Боер в Алабама, казва източник на AP

БЪФАЛО, Ню Йорк (АП) — Морис Лингвист осведоми университета в Бъфало във вторник, че подава оставка като футболен треньор след три сезона и откакто се съгласи да се причисли към личния състав на Калън ДеБоер в Алабама, лице, осведомено с полемиките, удостовери пред Асошиейтед прес.

Човекът е приказвал при изискване за анонимност, защото полемиките са частни, а ДеБоер към момента не е оповестил своя личен състав откакто напусна Вашингтон, с цел да тренира Crimson Tide. ESPN и The Athletic първи оповестиха за напускането на Linguist.

Без да навлиза в детайлности, спортният шеф на Buffalo Mark Alnutt разгласи напускането на Linguist в три фрази, като добави, че учебното заведение е почнало национално търсене на негов заместител.

Внезапният ход идва два месеца откакто Mid-American Conference Bulls се показаха едва, завършвайки с връх 3-9.

Биковете започнаха с четири следващи загуби, в това число загуба с 40-37 от FCS Fordham. След три победи от четири, Бъфало затвори сезона...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР